DSC08499 - spa1.jpg

СПА Център "Астор Гардън"

Здраве и красота

СПА центърът в хотел Астор Гардън е истински храм на спокойствието, където можете да избягате от ежедневния стрес и напрежение и да се насладите на богат избор от специални процедури за по-здраво и красиво тяло. Комплексът разполага с 3 външни басейна (плувен, детски и топъл минерален басейн) и вътрешен басейн с минерална вода. Любимото на всички гости място за релакс разполага със сауна, парна баня, тангенторна вана, СПА терапии и процедури, както и професионални масажи. СПА центърът предлага изцяло оборудвана малка фитнес зала за ефективна тренировка и поддържане на тонус.

  • Работно време: 08:00 - 20:00
  • Телефон: +359 52 817 717

Видове услуги

Спа РитуалиПродължителностЦена
“Grand Cru” – Оптимално винотерапевтично изживяване за тяло2ч. 25 мин.250,00 лв
Изборът на сомелиера /ексфолиация и подмладяваща маска/55 мин.120,00 лв
Кюве специал/масаж ритуал с винени лапи/1 час 25 мин150,00 лв
Терапии за тяло
Детокс бодирепинг/ексфолиране,маска със спирулина и стягащ серум с антицелулитен ефект/55 мин.150,00 лв.
Лек против уморен гръб/със самозагряваща се минерална кал/55 мин.110,00 лв.

Масажи и вани

НаименованиеПродължителностЦена
Масаж на цяло тяло35 мин.50,00 лв.
Масаж на цяло тяло55 мин.80,00 лв.
Масаж на цяло тяло75 мин.120,00 лв.
Масаж антицелулитен35 мин.60,00 лв.
Вана с минерална вода25 мин.40,00 лв.
Вана с морски соли от остров Ноармутие25 мин.50,00 лв.

Външни посещения

УслугаЦена
Басейн (възрастни/над 12г.)10,00 лв.
Басейн (деца от 2г. до 12 г.)5,00 лв.
Фитнес8,00 лв.
Сауна, парна баня, басейн15,00 лв.
Сауна, парна баня, басейн и фитнес20,00 лв.
Медицински преглед30,00 лв.
Измерване на кръвно налягане8,00 лв.

СПА процедури

Астор Гардън е нов петзвезден хотел, намиращ се в курорта Св. Св. Константин и Елена. Дестинация, която вече десетилетия наред е един от центровете на балнеотуризма в България. Отличното качество, както и лечебните и профилактичните свойства на минералната вода тук, позволяват провеждането на максимално ефективни СПА процедури за човешкото тяло. В Астор Гардън тези процедури се провеждат сред прохладата на естествена зеленина и само на няколко крачки от морския бряг. Класическата архитектура, вдъхновените от природата арт решения и забележителната морска панорама ще ви помогнат да се отпуснете максимално по време на престоя си в хотела. А ето и от какви видове СПА процедури бихте могли да се възползвате:

СПА ритуали 

Специалните ни СПА ритуали са предназначени да осигурят терапевтичен ефект на човешкото тяло, както и да му предоставят върховни дози блаженство и комфорт. Най-популярните в тази категория СПА процедури са Grand Cru (оптимално винотерапевтично изживяване за тяло), Изборът на сомелиера (включва ексфолиация и подмладяваща маска), както и Кюве специал (масаж ритуал с винени лапи).

СПА процедури 1
СПА процедури - оферти
СПА процедури 2
СПА процедури - Заповядайте при нас!
СПА процедури 3
СПА процедури - Подарете си незабравимо изживяване!

Терапии за тяло 

Това е следващата категория СПА процедури, извършвани в СПА центъра на Астор Гардън. Те са насочени най-вече към подобяване външния вид и моментната кондиция на човешкото тяло. Бихте могли да се възползвате например от Детокс бодирепинг – процедура, която спомага за почистване на кожата от мъртвите клетки и има антицелулитен ефект. Предлагаме също така и СПА процедури за умора и дискомфорт в областта на гърба, които се реализират с помощта на самозагряваща се минерална кал.

Масажи и вани

Масажите и ваните са СПА процедури, които позволяват на човек да се отпусне напълно. Препоръчваме ви да заложите на тази категория СПА процедури, ако имате нужда да забравите за обичайните си грижи и да се освободите от натрупаните в ежедневието нива на стрес. В СПА центъра на Астор Гардън можете да избирате измежду масажи на цялото тяло и антицелулитни масажи, вани с минерална вода и с лечебни морски соли.

Външни посещения

Басейните с минерална вода, сауната, парната баня и останалите съоръжения, свързани с извършването на отделните СПА процедури, са достъпни и за външни лица срещу заплащане. В хотел Астор Гардън можете също така да си направите медицински преглед, който да ви насочи към най-подходящите за вашите нужди СПА процедури. Предлагаме и други основни медицински услуги, като например измерване на кръвното налягане.

 

СПА ритуали
Терапии за тяло
Масажи и вани
Външни посещения