Подбрани оферти

Хотелско настаняване

Хотелско настаняване – какви предимства може да ви гарантира Астор Гардън?

Астор Гардън е нов петзвезден хотел, намиращ се в курорта Св. Св. Константин и Елена. Ние можем да ви гарантираме качествено хотелско настаняване, което ще задоволи всички ваши изисквания и нужди от пълноценна почивка. Ето какви предимства ще получите при хотелско настаняване в Астор Гардън:

Елегантност и комфорт

Още при самото хотелско настаняване ще разберете колко по-различен е Астор Гардън от всички хотели, в които сте били досега. Залагайки на класическа архитектура, изисквани интериорни решения и спираща дъха морска панорама, комплексът предоставя на своите гости едно наистина вълнуващо преживяване. Всяка стая има собсвен стил, съчетание от модерен дизайн и натурални цветове, допринасящи за постигането на максимални дози уют и комфорт.

Лечение и релакс

Курортът Св. Св. Константин и Елена е известен със своята благотворна минерална вода, притежаваща отлични лечебни и профилактични свойства.  В тази минерална вода ще можете да се потопите, ако изберете офертите за хотелско настаняване на Астор Гардън. Освен че разполагаме с вътрешен и външен басейн, на територията на хотела сме изградили също така СПА център, предлагащ услуги от най-високо качество. Имате възможност да избирате измежду релаксиращи масажи и вани, ефективни терапии за тяло, както и вълшебни СПА ритуали за здраве и красота. 

Хотелско настаняване 1
Хотелско настаняване - оферти
Хотелско настаняване 2
Хотелско настаняване - Заповядайте при нас!
Хотелско настаняване 3
Хотелско настаняване - Подарете си незабравимо изживяване!

Редица екстри

Наред с конкретните условия по вашето хотелско настаняване в Астор Гардън, ще получите и редица екстри от хотела. Тук се намират ресторант Monty by Andre Tokev, в който можете да опитате много оригинални ястия на прочутия готвач, както и стилен лоби бар, където се сервират разнообразни коктейли. В хотела са налице също фитнес център с професионални уреди за поддържане на фигурата и конгресна зала, даваща възможност за провеждане на бизнес срещи и събития.

Специални оферти

Астор Гардън ще ви предложи и някои специални оферти за хотелско настаняване. Сред тях са налице както оферти за конкретния сезон, така и такива, свързани с програми за здраве и релакс. Примери за последните са програмите Intense Re-Shape & Renew, Wellness a la carte, Active Health, Balance & Harmony и др.

Даденостите на курорта

И не на последно място, хотелско настаняване в Астор Гардън ще ви позволи да се насладите в пълна степен на даденостите на Св. Св. Константин и Елена. В това число златистите пясъци, кристално чистите води и прекрасната природа. Наоколо се намират и няколко удивителни забележителности, които бихте могли да посетите – манастирът Св. Св. Константин и Елена, Дворецът Евксиноград, Екопарк Варна.    

 

Хотелско настаняване – какви предимства може да ви гарантира Астор Гардън?