Health. Wellness. SPA

Контакти за СПА Център Астор Гардън

т: +359 52 817 717

от: 08:00 - 20:00

Водното царство на курорта Св. Св. Константин и Елена

Водното царство по българското Черноморие е Аquahouse Thermal & Beach - дестинация за балнеология, балнеопрофилактика, СПА, Wellness, спорт, грижа за здравето, красотата, младостта и добрата кондиция. Термалният комплекс е разположен на самия морски бряг в курорта "Св. Св. Константин и Елена" и предлага множество възможности за Балнео, СПА и Wellness туризъм. Разполага с 14 открити и закрити басейна и водни съоръжения с различна дълбочина и температура, захранвани с минерална вода.

СПА хотели

 

Относно СПА хотелите

Никак не е случаен непрекъснато повишаващият се интерес към почивките в СПА хотели през последните години. Съвременният работещ човек се нуждае от място, където може да комбинира своята ваканция с отпускащи и благотворни за тялото процедури. Процедури, които да му помогнат да се освободи от натрупания стрес и да се наслади напълно на всеки един почивен ден. В допълнение, реномираните СПА хотели предлагат и надеждни лечебни програми, подходящи за контрол и профилактика на редица хронични заболявания и физически неразположения.

СПА хотели – защо Астор Гардън е точният избор за вас?

Астор Гардън е  петзвезден хотел, който се намира в курорта Св. Св. Константин и Елена. Екипът на хотела уверено продължава дългите традиции на тази дестинация в областта на балнеолечението и балнеотуризма. Изворите тук са с минерална вода, която притежава отлично качество и изключителни лечебни и профилактични свойства. Свойства, повишаващи максимално ефективността на провежданите процедури в СПА хотелите и носещи комфорт и блаженство на човека. Всъщност обаче минералната вода съвсем не е единственото предимство, което можем да ви предоставим. В следващите редове ще разберете защо Астор Гардън е точният избор за вас, ако търсите надеждни оферти за СПА хотели:

СПА хотели 1
СПА хотели - оферти
СПА хотели 2
СПА хотели - цени
СПА хотели 3
СПА хотели - Подарете си незабравимо изживяване!

Съоръженията

Астор Гардън определено попада в групата на СПА хотелите, които не правят никакъв компромис с качеството на своите съоръжения и комфорта на гостите си. Разполагаме с три външни басейна (плувен, детски и топъл минерален), както и с вътрешен басейн с минерална вода. Създали сме също така специална зона за релакс, която включва сауна, парна баня и тангенторна вана. А за хората, които редовно се грижат за формата и тонуса на своето тяло, сме оборудвали фитнес зала с разнообразни уреди за ефективна тренировка.

Процедурите

Предлаганото огромно разнообразие от процедури отличава Астор Гардън от повечето други СПА хотели в страната. При нас можете да се насладите на отпускащи масажи (на цялото тяло, антицелулитен) и приятни вани (с минерална вода, с морски соли). За хората с по-специфични нужди предоставяме вълшебни СПА ритуали (Grand Cru, Изборът на сомелиера, Кюве специал), както и ефективни терапии за тяло (Детокс бодирепинг, Лек против уморен гръб с минерална кал).

Обстановката

Астор Гардън залага на класическа архитектура, изискани интериорни решения и буквално спираща дъха морска панорама. Всяка от стаите е със собствен стил, вдъхновен от природата и най-модерните тенденции в сферата на изкуството. По време на престоя си ще имате възможност да задоволите и своите кулинарни потребности както никога досега. Тук се намира ресторант Monty by Andre Tokev, в който популярният готвач създава авторски ястия със сезонни продукти, както и ресторант Azzaro, предлагащ традиционни ястия от различни части на света.

 

Относно СПА хотелите
СПА хотели – защо Астор Гардън е точният избор за вас?