Health. Wellness. SPA

СПА Пакети

 • 28f17d101e34f154db9e3c501f9b74b9cf7171c7.jpg

  Оферта 1 май и Великден

  Насладете се на празничните почивни дни на крачка от морето!

  Виж повече
 • afb1ba9110817727391875fb1d951e4319a0d380.JPG

  Уикенд бягство в хотел Астор Гардън

  Възползвайте се от специално УИКЕНД предложение за почивка. Подарете си релакс сред елегантна атмосфера, със специален СПА пакет, външен басейн с топла минерална вода и още множество предимства.

  Виж повече

Реимбурсиране от Германската национална асоциация на здравноосигурителните каси

Германската национална асоциация на здравноосигурителните каси (GKV-Spitzenverband) разшири списъка на държави, в които признава предоставянето на медицински амбулаторни услуги (общо признати 14 държави). На 20 септември 2019 г. към него е добавена България. В официално писмо 2019/483 се актуализира списъкът на медицински амбулаторни услуги за профилактика в държавите членки на Европейския съюз, договарящите се страни на Споразумението за Европейското икономическо пространство и в Швейцария. Амбулаторни услуги за профилактика в признатите здравни курорти по смисъла на чл. 23 ал. 2 от германския Социален кодекс (SGB V) могат да се предоставят и в България. Затова възстановяването на разходите съгласно чл. 13 ал. 4 от Социалния кодекс (SGB V) е възможно и за медицински амбулаторни услуги за профилактика, използвани в България.

Контакти за СПА Център Астор Гардън

т: +359 52 817 717

от: 08:00 - 20:00

Водното царство на курорта Св. Св. Константин и Елена

Водното царство по българското Черноморие е АQUAHOUSE Thermal & Beach в Св. Св. Константин и Елена - дестинация за балнеология, балнеопрофилактика, СПА, Wellness, спорт, грижа за здравето, красотата, младостта и добрата кондиция. Термалният комплекс е разположен на самия морски бряг в курорта и предлага множество възможности за Балнео, СПА и Wellness туризъм. Разполага с 14 открити и закрити басейна и водни съоръжения с различна дълбочина и температура, захранвани с минерална вода.

СПА хотели

Относно СПА хотелите

Никак не е случаен непрекъснато повишаващият се интерес към почивките в СПА хотели през последните години. Съвременният работещ човек се нуждае от място, където може да комбинира своята ваканция с отпускащи и благотворни за тялото процедури. Процедури, които да му помогнат да се освободи от натрупания стрес и да се наслади напълно на всеки един почивен ден. В допълнение, реномираните СПА хотели предлагат и надеждни лечебни програми, подходящи за контрол и профилактика на редица хронични заболявания и физически неразположения.

Защо Астор Гардън е точният избор за вас?

Екипът на хотела уверено продължава дългите традиции на тази дестинация в областта на балнеолечението и балнеотуризма. Изворите тук са с минерална вода, която притежава лечебни и профилактични свойства. Свойства, повишаващи максимално ефективността на провежданите процедури в СПА хотелите и носещи комфорт и блаженство.