Health. Wellness. SPA

СПА Пакети

  • spa-body-care-items-white-background-with-tropical-leaves-summer-accessories-space-text.jpg

    Резервирайте СПА почивка през юни с 10% отстъпка

    Резервирайте престой директно чрез уебсайта и се възползвайте от 10% отстъпка с промокод SPA23.
    Виж повече

Контакти за СПА Център Астор Гардън

т: +359 52 817 717

от: 08:00 - 20:00

Водното царство на курорта Св. Св. Константин и Елена

Водното царство по българското Черноморие е АQUAHOUSE Thermal & Beach в Св. Св. Константин и Елена - дестинация за балнеология, балнеопрофилактика, СПА, Wellness, спорт, грижа за здравето, красотата, младостта и добрата кондиция. Термалният комплекс е разположен на самия морски бряг в курорта и предлага множество възможности за Балнео, СПА и Wellness туризъм. Разполага с 14 открити и закрити басейна и водни съоръжения с различна дълбочина и температура, захранвани с минерална вода.

СПА хотели

 

Относно СПА хотелите

<

details>

Никак не е случаен непрекъснато повишаващият се интерес към почивките в СПА хотели през последните години. Съвременният работещ човек се нуждае от място, където може да комбинира своята ваканция с отпускащи и благотворни за тялото процедури. Процедури, които да му помогнат да се освободи от натрупания стрес и да се наслади напълно на всеки един почивен ден. В допълнение, реномираните СПА хотели предлагат и надеждни лечебни програми, подходящи за контрол и профилактика на редица хронични заболявания и физически неразположения.

Защо Астор Гардън е точният избор за вас?

Екипът на хотела уверено продължава дългите традиции на тази дестинация в областта на балнеолечението и балнеотуризма. Изворите тук са с минерална вода, която притежава лечебни и профилактични свойства. Свойства, повишаващи максимално ефективността на провежданите процедури в СПА хотелите и носещи комфорт и блаженство.