DSC08527-Edit COVER.jpg

Бизнес срещи и събития

Индивидуален подход

С перфектната комбинация от съоръжения и професионални услуги на екип от специалисти, Хотел Астор Гардън е идеалният избор за събития, особено ако целта е успешно съчетание на бизнеса със свободното време. Нашите зали са просторни и издържани в изискания стил на хотел "Астор Гардън".

В помощ на организаторите е и екипът на комплекса. Готови сме да съдействаме при разработването на цялостната концепция за планираното събитие. За още добавена стойност към Вашето мероприятие, съдействаме и за: екскурзии в региона, спортни активности, арт изяви и др.

DSC04857 - biz conference.jpg

Конферентна зала Варна

Изтънчен избор за всяко бизнес събитие. Елегантен избор за провеждане на пресконференции, презентации, семинари, конференции и други бизнес събития. Залата разполага с места за 200 души и е напълно технически обезпечена с висок клас озвучаване, интернет, светлини, микрофони, екрани (3х3 метра), мултимедия. Предлагане на условия и за хай-тек оборудване. Обособени са и пространства за провеждане на кафе паузи, неформални срещи и частни партита. Организиране на пресцентър и офис център: компютър, принтер, скенер, факс, интернет.

DSC08562 - biz _ ballroom.jpg

Бална зала Romance

Приказките стават реалност в съвременен арт стил. Внасяме доза аристократичност с неподправен блясък, елегантност и заряд за Вашето преживяване. Залата е идеално място за светско събитие, изискан коктейл или сватба. Балната зала e с капацитет 100 души и е в непосредствена близост до гурме ресторант Monty by Andre Tokev. Симбиозата между двете отделни помещения дава възможност за съчетание на насладата от гурме кухня с широко пространство за танци, официални събития, представление. Създайте спомени за цял живот на Вашите гости. Нашият екип от професионалисти ще помогне както с идеи, така и с всеки детайл и обслужване.

Вашата мечтана сватба

За нас е чест да организираме Сватбата на Вашите мечти в най-новия 5-звезден хотел в едно от най-живописните кътчета по Българското Черноморско крайбрежие – курорта Св. Св. Константин и Елена.

Сватбеният ден е един от най-важните и специални моменти в живота. Затова се радваме, че можем да помогнем стъпка по стъпка в подготовката и планирането, за да отбележите този ден с едно неповторимо и незабравимо празненство.

Брошура "Вашата мечтана приказна сватба в Астор Гардън"

DSC_4424.jpg

Комплименти за младоженците

  • Предварителна дегустация за двама на избраното меню;
  • Безплатно настаняване на младоженците в хотела;
  • Комплимент в стаята на младоженците – фруктиера с плодове и бутилка пенливо вино;
  • Безплатно ползване на територията на хотела за сватбена фотосесия;
  • Подаръчен ваучер за посещение в комплекс Аквахаус Термал § Бийч
DSC_4483.jpg

Комплименти за гостите

  • Безплатен паркинг – открит и подземен;
  • Настаняване на гостите на преференциални цени;
  • Хостеса, която осъществява организацията при посрещне на гостите при пристигане и ги настанява на определените за тях места / при желание от страна на клиента /.