Контакти

Представяме Ви следните контакти, към които можете да се обърнете според нуждите Ви:

ОтделТелефонЕлектронна поща
Резервации+359 52 817 700reservations@astorgardenhotel.com
Guest relations+359 52 817 703; +359 886 081 116guestrelations@astorgardenhotel.com
Генерален мениджър+359 52 817 777v.berova@astorgardenhotel.com
Ресторант Monty+359 888 435 336reservations@montyrestaurant.com
Спа център+359 52 817 717-

Транспорт

От центъра на Варна (катедралата „Успение Богородично“), с автомобил ще стигнете до нас за 15 минути. Придвижването от летището отнема не повече 19 минути, а може да използвате и автобус № 409, с който се пътува около 40 минути.

Маршрут на автобус № 409: Аерогара, Автогара, Център (Катедралата), Спортна зала, Делфинариум, к.к. Св. св. Константин и Елена, к.к. Златни пясъци (Управление).

От Варна, на всеки 40 минути, има и автобус с № 31а.

Интервали: 05:45 до 23:00ч. – 15 минути.

Паркинг

Хотелът разполага с паркинг и гараж за автомобилите на своите гости. Локацията му позволява бърз и лесен достъп до хотела, както и до всички останали зони в курорта.

Хотели Варна

Защо хотели Варна?

Съвременният потребител вече напълно е привикнал към услугите, технологиите и удобствата, които използва в своето нормално ежедневие. Той не може да си представи лишаването от въпросните удобства дори за един или два дена. В този смисъл модата на почивките в малки и отдалечени от цивилизацията населени места все по-ярко отминава. Все пак няма как да се насладиш на ваканцията си, ако не разполагаш с достъп до интернет, магазини или ресторанти, които да посетиш по всяко време, или пък места като фитнес и салон за красота, нали?

Това е една от основните причини все повече хора да залагат на хотели Варна, намиращи се в морската столица или в нейните околности. Избирайки хотели Варна, вие ще имате възможност да се насладите не само на приказни плажове и перфектен климат, но и на всички необходими в ежедневието ви услуги и множество опции за развлечения. В допълнение, гостите на хотели Варна могат да посетят редица забележителности – Аладжа манастир, Побитите камъни, Двореца в Балчик и др.

Хотели Варна 1
Хотели Варна - оферти
Хотели Варна 2
Хотели Варна - Заповядайте при нас!
Хотели Варна 3
Хотели Варна - Подарете си незабравимо изживяване!

Хотели Варна – предимствата на Астор Гардън

Астор Гардън е нов петзвезден хотел, който се намира в курорта Св. Св. Константин и Елена, на 8 км от Варна. Придвижването от центъра или летището на морската столица до Астор Гардън се осъществява в рамките на 15-20 минути с автомобил. Хотелът разполага с паркинг и гараж, способни да поемат личните превозни средства на всички гости.

Няколко са предимствата на Астор Гардън, които го отличават от останалите хотели Варна. Вижте какво имаме предвид:

Стил и комфорт

Астор Гардън впечатлява с класическа архитектура, стилни решения за интериора и уникална морска панорама. Всяка една стая си има неповторим облик, като са съчетани натуралните цветове и модерните тенденции в сферата на изкуството, за да се гарантират максимални нива на уют и комфорт.

СПА център

Астор Гардън е сред тези хотели Варна, разполагащи със собствен СПА център. Минералната вода в Св. Св. Константин и Елена се слави с отличното си качество и своите лечебни свойства. Ние комбинираме тези свойства с отпускащи масажи и вани, благотворни терапии за тяло и уникални СПА ритуали, отговарящи на нуждите на конкретния потребител.

Допълнителни екстри

Друга характеристика, която отличава Астор Гардън от останалите хотели Варна, са множеството допълнителни екстри за гостите. Започвайки от кулинарните изкушения в ресторант Monty by Andre Tokev, преминавайки през възможността за ползване на конферентни зали за бизнес срещи и стигайки до услугите за организация на специални събития за сватби, рождени дни, юбилеи и още лични поводи.  

 

Защо хотели Варна?
Хотели Варна – предимствата на Астор Гардън