DSC_2098.jpg

Събития

Вашата мечтана сватба

За нас е чест да организираме Сватбата на Вашите мечти в най-новия 5-звезден хотел в едно от най-живописните кътчета по Българското Черноморско крайбрежие – курорта Св. Св. Константин и Елена.

Сватбеният ден е един от най-важните и специални моменти в живота. Затова се радваме, че можем да помогнем стъпка по стъпка в подготовката и планирането, за да отбележите този ден с едно неповторимо и незабравимо празненство.

Брошура "Вашата мечтана приказна сватба в Астор Гардън"

b92dbed2fdd687f87ca12f4d290faa903a3330c5.jpg

Комплименти за младоженците

  • Предварителна дегустация за двама на избраното меню;
  • Безплатно настаняване на младоженците в хотела;
  • Комплимент в стаята на младоженците – фруктиера с плодове и бутилка пенливо вино;
  • Безплатно ползване на територията на хотела за сватбена фотосесия;
  • Подаръчен ваучер за посещение в комплекс Аквахаус Термал § Бийч
c05cd9781388308eec838d2a15d061fec8278f5a.jpg

Комплименти за гостите

  • Безплатен паркинг – открит и подземен;
  • Настаняване на гостите на преференциални цени;
  • Хостеса, която осъществява организацията при посрещне на гостите при пристигане и ги настанява на определените за тях места / при желание от страна на клиента /.

Сватба на плажа

Кои са предимствата от организиране на сватба на плажа?

Сватба на плажа е една от мечтите на почти всички съвременни младоженци. Тя създава усещането за нещо вълшебно и сравнимо само с приказките и романтичните филми, които сме гледали. Сигурни сме, че и вие си мечтаете да се вречете във вярност на любимия човек, докато усещате свежия полъх на морския бриз и се наслаждавате на невероятно красивата гледка към брега. За щастие в днешно време опцията „сватба на плажа“ е съвсем реална и само трябва да я пожелаете. Все повече хотели по родното Черноморие са готови да ви предоставят идеалните условия за провеждането на уникална сватбена церемония, която ще остане завинаги в съзнанието на вас и вашия партньор.

Защо да изберете хотел Астор Гардън за вашата мечтана сватба на плажа?

Астор Гардън е петзвезден хотел, който се намира в най-стария морски курорт у нас Св. Св. Константин и Елена. Разположен само на няколко крачки от морския бряг, той предоставя на своите гости неповторимо съчетание от класическа архитектура, естествена зеленина и зашеметяваща морска панорама. Определено няма да сгрешите, ако изберете Астор Гардън като място за провеждане на вашата мечтана сватба на плажа. В следващите редове ще поговорим за предимствата, които хотелът гарантира на младоженците и техните гости:

Сватба на плажа 1
Сватба на плажа - оферти
Сватба на плажа 2
Сватба на плажа - Заповядайте при нас!
Сватба на плажа 3
Сватба на плажа - Подарете си незабравимо изживяване!

За младоженците

Астор Гардън ще зарадва младоженците с перфектно организирана и неподправено романтична сватба на плажа. Ще имате възможност да изберете къде да се проведе самата церемония – в градината на хотела, на терасата или вътре в лоби бара (при неблагоприятно време). Предлагаме разнообразни варианти по отношение на менюто, както и възможност за предварителна дегустация на избраните ястия. Младоженците, избрали услугата ни „Сватба на плажа“, ще получат безплатно настаняване в хотела, както и фруктиера с плодове и бутилка пенливо вино в своята стая. Също така можете да се възползвате от територията на хотела при правене на сватбената си фотосесия, както и от подаръчен ваучер за посещение в термален комплекс Аquahouse Thermal & Beach. 

За гостите

По време на организацията на вашата сватба на плажа няма да забравим и за комфорта на поканените гости. Те ще получат безплатен паркинг (открит и подземен) за личните си превозни средства, както и настаняване в хотела на преференциални цени. Ще осигурим и хостеса, която да посреща гостите и да ги настанява на определените за тях места.           

 

Кои са предимствата от организиране на сватба на плажа?
Защо да изберете хотел Астор Гардън за вашата мечтана сватба на плажа?