SPA

Даденостите на Св. Св. Констанин и Елена като SPA дестинация

Св. Св. Константин и Елена е най-старият български морски курорт с десетилетия традиции в сферата на балнеолечението и балнеотуризма. Тук се намират извори с минерална вода, която е с отлично качество и позволява провеждането на широк набор от лечебни процедури. Това е и основната причина в курорта да са налице толкова SPA хотели и термални комплекси, чийто брой се увеличава непрекъснато. Хора от цялата страна (а и от чужбина) идват в Св. Св. Константин и Елена, за да се отпуснат и релаксират пълноценно, както и да проведат необходимото им лечение и профилактика.

Освен минералната вода и възможността за практикуване на процедури, Св. Св. Константин и Елена разполага с още редица дадености, които ще направят ваканцията ви наистина незабравима. В курорта е налице идеалното съчетание между златисти плажове, кристалночисти води, богата природа и спиращи дъха пейзажи. В допълнение, наоклоло са разположени множество забележителности, които бихте могли да посетите по време на вашата SPA ваканция – манастирът Св. Св. Константин и Елена, Дворецът Евксиноград, Екопарк Варна и т.н.

Защо да изберете хотел Астор Гардън за вашата SPA ваканция?

Астор Гардън е нов петзвезден хотел в Св. Св. Константин и Елена, който се намира само на няколко крачки от морския бряг. Той ви предлага страхотно съчетание от SPA процедури, елегантност и комфорт, както и множество развлечения и допълнителни екстри. Ето защо да изберете именно  Астор Гардън за вашата SPA ваканция:

SPA 1
SPA - оферти
SPA 2
SPA - Заповядайте при нас!
SPA 3
SPA - Подарете си незабравимо изживяване!

Релаксиращи SPA процедури

Астор Гардън разполага със собствен SPA център, в който се извършват богата гама от релаксиращи процедури. Бихте могли да се възползвате от приятни масажи и вани, ефективни терапии за тяло и вълшебни SPA ритуали. След края на престоя си в Астор Гардън със сигурност ще се чувствате по-здрави, спокойни и свежи отвсякога.

Елегантност и комфорт

Астор Гардън впечатлява своите гости с класическа архитектура, стилни интериорни решения и несравнима морска панорама. Всяка от 230-те стаи си има свой собствен облик, изграден като комбинация от модерен дизайн и натурални цветове, и носещ максимални дози уют и комфорт на отсядащите.

Развлечения и допълнителни екстри

На ваше разположение в хотел Астор Гардън са ресторант Monty by Andre Tokev, в който популярният готвач предлага оригинални ястия със сезонни продукти, както и ресторант Azzaro с класически ястия от цял свят. Също така имате възможност да ползвате фитнес, в който да поддържате физическата си форма и кондиция, и конгресна зала за провеждане на бизнес срещи и събития.   

 

Даденостите на Св. Св. Констанин и Елена като SPA дестинация
Защо да изберете хотел Астор Гардън за вашата SPA ваканция?