DSC07714.jpg

Св. Св. Константин и Елена

resort_img.jpg

Една дестинация, много възможности

Началото на морския туризъм в България е поставено преди 110 години в Св. Св. Константин и Елена. Дестинация, съчетаваща богато историческо наследство и естествени природни богатства с модерни комплекси и висок клас услуги.

Красивите морски пейзажи, прекрасната природа и благоприятния климат са само част от причините за създаването му като първия български черноморски курорт преди повече от век.

DSC04166.jpg

Курортът сега

Днес той е един от най-атрактивните морски и СПА курорти в Европа. Място, където ваканцията е и грижа за здравето. Кулинарна дестинация, която предлага неповторими преживявания от аромати и вкусове. Очарователна съвкупност от традиции, история, новаторство и съвременни модерни решения. Разположен само на 8 км. от морската ни столица Варна, курортът съчетава по уникален начин спокойния си неурбанизиран вид с модерни комплекси и разнообразие от услуги. Комбинацията от минерални извори, море, пясък и вековен парк правят мястото изключително подходящо за здравословна ваканция или кратко романтично бягство.

Атракции в близост

ЛокацияДистанция от хотела
Екопарк Варна1 км
Резиденция Евксиноград3 км
Делфинариум7 км
Зоопарк Варна8 км
Държавна Опера Варна10 км
Археологически музей Варна10 км
Планетариум Варна10 км
Храмове и манастири
Манастир Св. Св. Константин и Елена50 м
Катедрален храм „Успение Богородично“10 км
Аладжа Манастир „Света Троица“8 км
СПА и Спорт
AQUAHOUSE Thermal & Beach50 м
Hotel Azalia Balneo & SPA500 м
Тенис кортове500 м
Конна база „Виница“5 км
Ресторанти
GoldFish Restaurant200 м
MORE Beach Restaurant60 м
Villa Chinka Restaurant50 м
The Bay500 м
Винарна Евксиноград3 км

Луксозни хотели на морето

Ползите от залагане на луксозни хотели на морето

През последните години все по-ясно се откроява тенденцията за повишаване на интереса към отсядане в луксозни хотели на морето. Въпреки на пръв поглед високите си цени, повечето луксозни хотели на морето определено са в състояние да предоставят много ползи и предимства на своите гости. От гарантираната вкусна и здравословна храна през редицата услуги, достъпни за използване (фитнес, козметични услуги), до елегантната обстановка, носеща максимални дози комфорт и блаженство. Ваканцията в луксозни хотели на морето е шанс за вас да си починете пълноценно и да се освободите от натрупаните през работното ежедневие нива на стрес и напрежение.

Луксозни хотели на морето – защо да изберете Астор Гардън?

Астор Гардън е нов петзвезден хотел, разположен на няколко крачки от морския бряг в курорта Св. Св. Константин и Елена. Сред прохладата на естествена зеленина и възможностите за потапяне във вътрешни и външни басейни с лечебна минерална вода, комплексът предоставя на своите гости услуги от най-високо качество. Ето няколко основателни причини да се насочите именно към Астор Гардън, когато оглеждате оферти за луксозни хотели на морето: 

Различно и вълнуващо преживяване

Още при своето пристигане ще разберете колко по-различен е Астор Гардън от всички други луксозни хотели на морето, които сте посещавали досега. Той залага на класическа архитектура, натурални цветове и изискани интериорни решения. Всяка една от 230-те стаи има уникален облик, получен въз основа съчетанието на натурални цветове и най-модерните тенденции в сферата на изкуството.

Луксозни хотели на морето 1
Луксозни хотели на морето - оферти
Луксозни хотели на морето 2
Луксозни хотели на морето - екстри
Луксозни хотели на морето 3
Луксозни хотели на морето - цени

СПА и уелнес

Астор Гардън е сред тези луксозни хотели на морето, които не само разполагат със собствен СПА център, но и прилагат цялостната уелнес концепция за здраве, благополучие и добро настроение. При нас имате възможност да се насладите на богата гама от релаксиращи масажи и вани, ефективни терапии за тяло и вълшебни СПА ритуали, които ще имат положителен ефект върху вашето физическо и психологическо състояние.

Редица екстри

Астор Гардън се стреми да отговори на изискванията на максимално широк кръг от потребители посредством редица допълнителни услуги. Сред екстрите, които ще получите при отсядане в хотела, са възможността за опитване от кулинарните изкушения на ресторант Monty by Andre Tokev, конферетните зали на разположение за провеждане на бизнес срещи, както и услугите за организиране на специални събития (сватби, рождени дни и т.н.).

Даденостите на курорта

При отсядане в Астор Гардън ще можете също така да се насладите на всички дадености на курорта Св. Св. Константин и Елена. Една цветна палитра от златисти плажове, естествена природа и спиращи дъха пейзажи, която носи душевна хармония и удовлетворение. В допълнение, имате възможност да посетите и редица забележителности наоколо – Римските терми, Двореца в Балчик, Археологически музей – Варна и др.

 

Ползите от залагане на луксозни хотели на морето
Луксозни хотели на морето – защо да изберете Астор Гардън?