DSC07714.jpg

Св. Св. Константин и Елена

resort_img.jpg

Една дестинация, много възможности

Началото на морския туризъм в България е поставено преди 110 години в Св. Св. Константин и Елена. Дестинация, съчетаваща богато историческо наследство и естествени природни богатства с модерни комплекси и висок клас услуги.

Красивите морски пейзажи, прекрасната природа и благоприятния климат са само част от причините за създаването му като първия български черноморски курорт преди повече от век.

DSC04166.jpg

Курортът сега

Днес той е един от най-атрактивните морски и СПА курорти в Европа. Място, където ваканцията е и грижа за здравето. Кулинарна дестинация, която предлага неповторими преживявания от аромати и вкусове. Очарователна съвкупност от традиции, история, новаторство и съвременни модерни решения. Разположен само на 8 км. от морската ни столица Варна, курортът съчетава по уникален начин спокойния си неурбанизиран вид с модерни комплекси и разнообразие от услуги. Комбинацията от минерални извори, море, пясък и вековен парк правят мястото изключително подходящо за здравословна ваканция или кратко романтично бягство.

Повече информация за курорта

Посетете сайта на Св. Св. Константин и Елена

Инфомация за маршрутите към хотел Астор Гардън - [връзка](/con