Кои са предимствата на Св. Св. Константин и Елена като дестинация за конферентен туризъм?

Св. Св. Константин и Елена е най-старият курорт по българското Черноморие. Широката плажна ивица със златист пясък, кристално чистите води, съхранената естествена природа, както и редицата забележителности наоколо – това са само част от причините, поради които дестинацията се радва на голяма посещаемост вече десетилетия наред. Освен за традиционната морска почивка обаче, Св. Св. Константин и Елена предлага идеалните условия и за провеждане на ефективен конферентен туризъм. В следващите редове ще ви дадем няколко основателни причини да се насочите именно към Св. Св. Константин и Елена при търсене на оферти за конферентен туризъм:

Отличната локация

Св. Св. Константин и Елена се намира само на 8 км от морската столица Варна. Локация, която е изключително благоприятна за развитието на успешен конферентен туризъм. Провеждайки своите бизнес събития в Св. Св. Константин и Елена, вие ще имате удобен достъп до всички услуги, налични в голям административен център като Варна – транспорт, търговски обекти, места за хранене и т.н. Услуги, които ще улеснят провеждането на съответните мероприятия, както и гарантиране удовлетвореността на учатниците в тях.

Изградената инфраструктура

Св. Св. Константин и Елена е един от най-модерните курорти по Черноморието, като в него е изградена надеждна инфраструктура за конферентен туризъм. Немалка част от хотелите тук са си поставили за цел да удовлетворяват успешно нуждите не само на почиващите край морето, но и на своите бизнес клиенти. Сред тези хотели, ориентирани към предоставяне на оптимални условия за конферентен туризъм, е Астор Гардън. Разполагаме с Конферентна зала Варна с капацитет от 200 места, която е с необходимото техническо обезпечение за провеждане на пресконференции, презентации, семинари и конференции. Също така сме създали изискана Бална зала Romance, в която можете да организирате своите корпоративни коктейли и празненства.

 Предимства като дестинация 1
Предимства като дестинация - оферти
 Предимства като дестинация 2
Предимства като дестинация - Заповядайте при нас!
 Предимства като дестинация 3
Предимства като дестинация - Подарете си незабравимо изживяване!

Високо качество на хотелските услуги

Друг благоприятстващ фактор за развитието на конферентен туризъм в Св. Св. Константин и Елена е непрекъснато повишаващото се качество на хотелските услуги. Астор Гардън е сред новите петзвездни хотели в курорта, способни да предоставят максимални дози лукс и комфорт на вас и вашите клиенти или партньори. Сред прохладата на естествена зеленина, ще имате възможност да се насладите на стилни интериорни решения и несравнима морска панорама. Всяка една от 230-те стаи на Астор Гардън съчетава модерен дизайн и натурални цветове, създавайки усещане за уют и неописуемо блаженство.

Възможности за развлечения 

И не на последно място, Св. Св. Константин и Елена предлага разнообразни възможности за развлечения след приключване на планираните събития, свързани със съвременния конферентен туризъм. Можете да поплувате, да си направите слъневи бани, да се разходите сред красивите природни местности, както и да посетите някои от местните забележителности (манастира Св. Св. Константин и Елена, Побитите камъни, Двореца Евксиноград и др.). Не забравяйте и за възможностите, които ви предоставя благотворната минерална вода. Хотел Астор Гардън разполага с 3 външни и вътрешен басейн, както и със собствен СПА център, в който се извършват широка гама от релаксиращи масажи и вани, терапии за тяло и вълшебни СПА ритуали. 

Хотел Астор Гардън – мястото, на което ще съчетаете ефективен конферентен туризъм с приятна морска ваканция и незабравимо SPA & Wellness преживяване!

 

Отличната локация
Изградената инфраструктура
Високо качество на хотелските услуги
Възможности за развлечения