Kонферентен туризъм

Конферентен туризъм в Астор Гардън – предимства на хотела 

Астор Гардън е идеалният избор за вас, когато си търсите подходящ хотел с цел конферентен туризъм. Тук вие и вашите клиенти или бизнес партньори ще се чувствате максимално комфортно и ще можете да проведете без никакъв проблем своите срещи, конференции, семинари и други събития. Още при влизане в хотела ще усетите неговата уникална атмосфера, изградена като съчетание между класическа архитектура, елегантни интериорни решения и зашеметяваща морска панорама. Конферентните ни зали са просторни и направени в изискан стил, който е подобаващ за провеждането на събития и дейности в професионален аспект.

Преди и след провеждането на съответните събития вие и вашите клиенти или партньори ще имате възможност да похапнете неповторимо вкусна храна в разположените в комплекса ресторанти. Става въпрос за Monty by Andre Tokev, където популярният готвач редовно представя авторски ястия със сезонни продукти, както и за ресторант Azzaro, предлагащ традиционни храни от цял свят. Гостите, избрали именно хотел Астор Гардън като място за конферентен туризъм, ще могат също да се потопят в басейн с лечебна минерална вода и да се подложат на масажи, терапии и специални ритуали за тяло в СПА центъра ни.

Kонферентен туризъм 1
Kонферентен туризъм - оферти
Kонферентен туризъм 2
Kонферентен туризъм - Зали
Kонферентен туризъм 3
Kонферентен туризъм - Хотели

Конферентен туризъм в Астор Гардън – залите, с които разполагаме

Хотел Астор Гардън разполага с просторни зали, специално предназначени за нуждите на съвременния конферентен туризъм. В това число конферентна зала, където могат да се провеждат семинари, конференции и презентации, както и бална зала, подходяща за светски събития и корпоративни празненства. По-надолу ще научите какво точно предлагат тези съоръжения за фирмите и лицата, практикуващи конферентен туризъм:

Конферентна зала Варна

Стилния и комфортен избор, когато става въпрос за конферентен туризъм. В конферентна зала Варна се провеждат множество пресконференции, семинари, презентации и още редица типове бизнес събития. Капацитетът на залата е 200 души, като налице са всички необходими технологии – озвучаване и осветление, интернет, мултимедия и т.н.  Има предвидени и пространства за кафе паузи и неформални срещи между участниците.

Бална зала Romance

Неизменна част от съвременния конферентен туризъм са корпоративните празненства и коктейли. Такива бихте могли да организирате в нашата бална зала Romance. Тя е с капацитет 100 души и е обзаведена в съвременен арт стил. В съседство се намира ресторант Monty by Andre Tokev, което дава възможност за включване на вкусна гурме кухня към събитието ви. Бална зала Romance разполага с достатъчно пространство за провеждане на танци, представления и други подобни дейности, свързани с ефективния конферентен туризъм.

Конферентен туризъм в Астор Гардън – възможността да блеснете пред вашите клиенти и бизнес партньори!

 

Конферентен туризъм в Астор Гардън – предимства на хотела
Конферентен туризъм в Астор Гардън – залите, с които разполагаме