Организирайте тиймбилдинг в хотел Астор Гардън!

Вярвате или не, забавните игри, физически и мисловни дейности, са изключително важни, за да изградите добър екип и съответно – да имате успешен бизнес. Това е причината тиймбилдинг хотелите в последните години да набират популярност. Но в Астор Гардън залагаме на повече от тиймбилдинг хотел – тук на едно място ще намерите море, плаж, минерална вода, обградени в 5-звезден лукс!

Тийм билдинг хотел – защо да изберем?

Тайната на успеха се крие в участието, във въвличането и отдаването. Съществува тясна връзка между личните взаимоотношения между членовете на екипа и нивото на тяхната ангажираност. Неотдавнашно проучване на Gallup установи, че близките работни отношения повишават удовлетвореността на служителите с 50%. А такива, които откриват т.нар. „най-добър“ приятел в офиса, са 7 пъти по-склонни да се отдадат на работа.

Друго проучване показва, че компаниите, които разчитат на тиймбилдинг хотели, доста често превъзхождат конкуренцията си по показатели като печалба, производителност и оборот. И тук идва нашата роля - тиимбилдинг хотелите и активностите в тях, не е нужно да бъдат скучни и приемани като задължение! Луксозният Астор Гардън в Св. Св. Константин и Елена е доказателство за това – да избягаме от обичайната среда и да бъдем поставени в нова обстановка, където да покажем на колегите, че освен да работим, можем и да се забавляваме!

Тиймбилдинг хотели 1
Тиймбилдинг хотели - Заповядайте при нас!
Тиймбилдинг хотели 2
Тиймбилдинг хотели - Оферти от нас!
Тиймбилдинг хотели 3
Тиймбилдинг хотели - Подарете си незабравимо изживяване!

Къде е най-подходящото място за тиймбилдинг хотел?

Работим по 10 часа на ден, затворени в офиси, пред компютри, на изкуствена светлина, при липса на свеж въздух. А тези 10 часа най-често са основната съзнателна и активна част от деня – но дали сме заобиколени от хора, които познаваме и с които се чувстваме добре? Е, в ежедневната обстановка на офиса, трудно можем да изградим по-приятна връзка с тях.

Представете си топлия пясък, морските вълни, звукът на морето, луксозен комплект, където можете да се отпуснете и поглезите, изискана храна – на такова място няма как да не покажете най-добрата си същност.

Астор Гардън като тиймбилдинг хотел ви предоставя достатъчно пространство за почивка и организиране на активности. Разполагаме с 230 стаи и сме заобиколени от естествена природна среда, за да не се притеснявате от прекалената топлина на слънцето. Предоставяме ви конферентни зали, ако предпочитате да организирате активностите в тиимбилдинг хотел на закрито. И разбира се, добро място за забавления и игри е плажната ивица на няколко минути от Астор Гардън. Ще окажем съдействие на идеите ви, споделете с нас какви са нуждите на вашата фирма. Свържете се с Астор Гардън - тиймбилдинг хотел, в който ще се отпуснете, ще се поглезите и ще отдадете заслужена благодарност на служители си!

Тийм билдинг хотел – защо да изберем?

Къде е най-подходящото място за тиймбилдинг хотел?