Тиймбилдинг хотели

Ползите от отсядане в тиймбилдинг хотели

Тиймбилдингът е все по-популярно понятие в съвременния бизнес и буквално се превежда като „изграждане на екип“. Дейностите по тиймбилдинг в една фирма са насочени към сплотяване на колектива, създаване на приятелски взаимоотношения и доверие между отделните служители. Ефективното провеждане на тези дейности в дългосрочен план ще доведе до повишаване продуктивността на работа и по-добри бизнес резултати.

С оглед удовлетворяване споменатите нужди на бизнеса се увеличава броят на т.нар. тиймбилдинг хотели. В тиймбилдинг хотелите са налице специални зали, техника и други съоръжения, които позволяват провеждането на ефективни занимания за сплотяване екипа на една фирма. В допълнение, редица тиймбилдинг хотели се намират на популярни морски дестинации, така че въпросните занимания могат да бъдат отлично съчетани с хубава ваканция по крайбрежието.

Тиймбилдинг хотели – защо да заложите на Астор Гардън?

Астор Гардън е нов петзвезден хотел, разположен в курорта Св. Св. Константин и Елена. Той е перфектното място за провеждане на ползотворни и приятни дейности по тиймбилдинг и изживяване на една незабравима морска ваканция. Вижте няколко основателни причини да се насочите именно към Астор Гардън, когато оглеждате оферти за тиймбилдинг хотели:

Тиймбилдинг хотели 1
Тиймбилдинг хотели - оферти
Тиймбилдинг хотели 2
Тиймбилдинг хотели - Заповядайте при нас!
Тиймбилдинг хотели 3
Тиймбилдинг хотели - Подарете си незабравимо изживяване!

Налични зали и техника

В Астор Гардън са налице пространствата и техниката, които са нужни в наистина надеждните тиймбилдинг хотели. Разполагаме с конферентна зала с капацитет от 200 души, озвучаване, осветление, интернет и мултимедия. Във въпросната зала са изградени специални пространства за провеждане на кафе паузи и неформални срещи. От друга страна, в хотела има и бална зала, подходяща за организиране на корпоративни празненства и коктейли. 

Уют и комфорт

В Астор Гардън вашите служители ще се чувстват максимално уютно и комфортно. Още при влизането си ще разберете, че атмосферата тук е по-различна и вълнуваща от всички други тиймбилдинг хотели, които сте посещавали. Стилният интериор е съчетание от природа, модерно изкуство и внушителна морска панорама. Всяка от 230-те стаи пък има свой собствен облик, каращ гостите да се чувстват наистина специални и обгрижвани.

Екстри

Друга характеристика, отличаваща Астор Гардън от останалите тиймбиолдинг хотели, са редицата допълнителни екстри. На ваше разположение са ресторант Monty by Andre Tokev, предлагащ оригинални ястия на популярния шеф, както и лоби бар с качествени напитки и разнообразни коктейли. Служителите ви могат също така да се потопят във вътрешен или външен басейн с лечебна минерална вода, да се възползват от релаксиращи масажи и терапии за тялото, както и да поддържат физическата си форма в отлично оборудвана фитнес зала.

 

Ползите от отсядане в тиймбилдинг хотели
Тиймбилдинг хотели – защо да заложите на Астор Гардън?