Как да прекарате един максимално релаксиращ SPA ден?

SPA процедурите са най-добрият начин да се освободите от натрупаните по време на работното ежедневие нива на стрес и напрежение. Благотворни масажи и ароматни вани, специализирани терапии и вълшебни ритуали – преминаването през дори част от изброените процедури ще ви помогне да забравите за обичайните си проблеми и да усетите отново радостта и насладата от живота. За да имат възможно най-голям ефект тези процедури, ви препоръчваме да си отделите един специален SPA ден само за тях. Ето как да направите въпросния ден максимално релаксиращ:

Планирайте всичко предварително

Независимо дали сте на ваканция или просто сте решили да си освободите един ден от обичайните работни ангажименти, е нужно всичко да бъде предварително планирано. И когато пристигнете в SPA центъра да знаете каква точно е вашата програма, през кои процедури ще преминете, какви други дейности ще практикувате и т.н. Това ще ви позволи да сте напълно спокойни в рамките на деня и да се насладите на пълноценния релакс, за който сте си мечтали.

Подберете си добра компания

Определено бихте могли да прекарате страхотен SPA ден заедно с членове на своето семейство или близки приятели. Ако заложите на този вариант обаче, вземете само хора, които са способни да ви разсмеят, да подобрят вашето настроение и да се насладят заедно с вас на преживяването. Негативни или вечно оплакващи се хора нямат място във вашия SPA ден.

Съставете удачна програма

Съставянето на удачна програма за различните дейности и процедури е ключово с оглед премахването на всякакъв дискомфорт от вашия SPA ден. След отпускащ масаж например едва ли ще сте в настроение за педикюр, а пък процедурите за лице винаги е по-добре да бъдат оставени за накрая.

 Максимално релаксиращ SPA ден  1
Максимално релаксиращ SPA ден - оферти
 Максимално релаксиращ SPA ден  2
Максимално релаксиращ SPA ден - Заповядайте при нас!
 Максимално релаксиращ SPA ден  3
Максимално релаксиращ SPA ден - Подарете си незабравимо изживяване!

Похапнете леко и здравословно

Преди SPA процедурите е хубаво да похапнете, но нека приетата храна да е лека и здравословна. Не би била подходяща никоя от двете крайности – да се чувствате гладни и изтощени или пък да ви е тежко на стомаха. Когато сте в подобно състояние, няма как да усетите в пълна степен благотворния ефект от провежданите терапии.

Отседнете в SPA хотел

Идеален би бил вариантът не просто да се отпуснете за един ден, а да си направите цяла ваканция в реномиран SPA хотел. Така след като приключите със съответните процедури и терапии ще имате възможност да се върнете в хотелската си стая, да се наспите добре, а на следващия ден да продължите с релакса и приятните дейности.

Астор Гардън е нов петзвезден хотел в курорта Св. Св. Константин и Елена, който се намира само на няколко крачки от морския бряг сред прохладата на естествена зеленина. Стилният интериор и луксозните стаи, богатата гама от SPA процедури и терапии, както и множеството допълнителни екстри (ресторанти, заведения, фитнес) ще направят вашата ваканция наистина уникална и незабравима. Елате в Астор Гардън, за да се поглезите и да удовлетворите всичките си желания!

 

Планирайте всичко предварително
Подберете си добра компания
Съставете удачна програма
Похапнете леко и здравословно
Отседнете в SPA хотел