Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие

Искате ли да преоткриете морето през септември и да имате страхотна почивка?

Хотели Варна и една идея северно от тях – Св. Св. Константин и Елена е решението! Варна се определя като морската столица на България, а хотели Варна и околностите са добро съчетание на град и морски курорт. И когато лятото свърши, а есенният сезон идва, повечето хотели в града продължават работа, както и в Св. Св. Константин и Елена. Заповядайте в Астор Гардън, където минералната вода е винаги топла! Есента е добро време да отседнете в луксозния комплекс – хората са по-малко, въздухът още е топъл, морската вода по-хладна, но минералната е точно толкова полезна и благодатна.

Варна е не само прекрасно място за почивка, но и най-важното морско пристанище в България, разположено на северния бряг на страната, близо до границата с Румъния. Градът е голям индустриален и финансов център, който е създаден още през VI в. пр. н. е. Всички хотели Варна са с добро местоположение и предоставят комфортни условия за пребиваване. В разгара на сезона, от юли до август, градът е претъпкан от български и чуждестранни летовници и всички хотели-Варна са заети. Но все пак, ако се настаните във Варна, ще почивате в град. А почивката в град, не е точен синоним на почивка. По-добре е да се възползвате от услугите на града и да се настаните в близкия Св. Св. Константин и Елена – само на 8 км разстояние, но в същото време, предлагащ природата, уюта и красотата на морски курорт.

Хотели Варна и хотели Св. Св. Константин и Елена – взаимно допълващи се.

Морската столица на България е отлична туристическа дестинация. Във Варна има няколко музея. Градският археологически музей е един от най-богатите в България. В него има експонати още от каменната епоха, от времето на траките и средновековието. Римски бани от II век са добре запазени в центъра на града. А римската баня от III век е най-голямата в България. На централния площад на града се издига внушителната, втора по големина в България, катедрала Успение Богородично. Съчетанието от удобните хотели-Варна и хотели–Св. Св. Константин и Елена, както и възможностите за богата туристическа програма, превръщат района в магнит за туристите.

Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие 1
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие - оферти
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие 2
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие - цени
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие 3
Защо септември е идеалният месец за почивка и пътешествие - Подарете си незабравимо изживяване!

В близост до вас – нощен живот и места за хранене, които предлага Варна

Въпреки, че хотел Астор Гардън предлага неповторимо изживяване в своя ресторант Monty, създадени с вдъхновението на шеф Андре Токев, нашите гости имат възможността да посетят морската столица, за да се насладят на кулинарните и възможности. Повечето хотели Варна имат прекрасни ресторанти - морската кухня е за ценители, а отделно от тях - ресторантите по крайбрежната алея са романтични и съблазнителни. В същото време, Варна е град, в който нощният живот е в разгара си. През лятото на плажа работят атрактивни клубове и барове.

Изберете настаняване в Астор Гардън, вместо в хотели Варна

И след всичко споделено, защо не резервирате своята мечтана почивка в Астор Гардън Хотел: прекрасна локация, СПА процедури, вълшебна кухня… Ще се възползвате от невероятните възможности на 5-звезден лукс и минерална вода, а в същото време, можете да сте част от живота в града.

 

Искате ли да преоткриете морето през септември и да имате страхотна почивка?
Хотели Варна и хотели Св. Св. Константин и Елена – взаимно допълващи се
В близост до вас – нощен живот и места за хранене, които предлага Варна
Изберете настаняване в Астор Гардън, вместо в хотели Варна