СПА хотели с минерална вода

СПА хотели с минерална вода – какво може да ви предложи Астор Гардън?

В следващите редове ще изясним каква е нашата концепция за СПА почивка и в кои точно аспекти сме способни да предложим конкурентни предимства на своите гости. Уверено можем да кажем, че Астор Гардън отговаря на очакванията на модерния потребител, търсещ не просто стандартни СПА хотели с минерална вода, а такива, които ще му предоставят различно и незабравимо преживяване. Ето няколко от характеристиките на Астор Гардън, отличаващи го от останалите СПА хотели с минерална вода:

Намира се на перфектната локация  

Астор Гардън се намира на няколко крачки от брега на морето в най-стария черноморски курорт у нас Св. Св. Константин и Елена. Това определено е перфектната локация, когато става въпрос за СПА хотели с минерална вода. От една страна, Св. Св. Константин и Елена разполага с извори с минерална вода, отличаваща се с максимално високо качество и отлични лечебни и профилактични свойства. От друга, курортът ще ви предостави златисти плажове, приказна природа и множество забележителности наоколо, които да посетите – манастира Св. Св. Константин и Елена, Двореца в Балчик, Побитите камъни и т.н.

Обстановката в хотела е шик  

Освен предимствата на стандартните СПА хотели с минерална вода, Астор Гардън ще ви гарантира и престой в изключително елегантна и стилна обстановка. Интериорът на хотела умело съчетава натурални цветове и най-модерните тенденции в сферата на изкуството. Всяка стая е с уникален облик, насочен към предоставянето на максимални количества уют и комфорт на гостите.

СПА хотели с минерална вода 1
СПА хотели с минерална вода - оферти
СПА хотели с минерална вода 2
СПА хотели с минерална вода - Заповядайте при нас!
СПА хотели с минерална вода 3
СПА хотели с минерална вода - Подарете си незабравимо изживяване!

СПА центъра като храм на уединението

Астор Гардън е сред тези СПА хотели с минерална вода, разполагащи със свой собствен СПА център. СПА център, който е истински храм на уединението, спокойствието и пълноценния релакс. Тук можете да се насладите на всички типове процедури, практикуващи се в първокласните СПА хотели с минерална вода - успокояващи масажи и вани, благотворни терапии за тяло, както и уникални СПА ритуали за здраве и красота.

Екстри за всеки вкус 

В добавка към традиционните услуги, които очаквате да получите при престой в СПА хотели с минерална вода, ние се опитваме да предоставим и допълнителни екстри за всеки вкус. При нас можете да си подарите неповторимо кулинарно преживяване, посещавайки ресторант Monty by Andre Tokev. Предлагаме също така конферентна зала, подходяща за провеждане на редица бизнес събития. И не на последно място, организираме мечтаните празненства по случай специални поводи като сватба, рожден ден и юбилей.

Астор Гардън – стил, комфорт и вълнуващо преживяване на брега на морето!

 

СПА хотели с минерална вода – какво може да ви предложи Астор Гардън?