Сватба на плажа – подарете си спомени с Астор Гардън Хотел

Сватбата на плажа остава незабравима романтика за цял живот. Спомените от един сватбен ден са сложна комбинация от добре подбрана локация и позитивни емоции, които се съхраняват завинаги в сърцето. Астор Гардън със своето перфектно местоположение дава възможност за идеалната организация за сватба на плажа. Както се казва: от А до Я.

Зашеметяващото място за сватбеното тържество на фона на морето, както и фотосесиите в градината и фоайето на хотела, гарантират, че вашата сватбена церемония ще надмине всички очаквания.

Сватба на плажа – защо да изберем Астор Гардън Хотел

Малко са хотелите, разположени край Черно море, които могат да се похвалят с прекрасна интериорна и екстериорна архитектура като Астор Гардън. Морето се вписва органично в цялостната визия, а плажът е естествената връзка на хотела с морската стихия. Всяка една сватба на плажа до Астор Гардън е истинско изкушение. Младоженците могат да се възползват от перфектното обслужване в хотела. Става дума не само за стаите, които будят възхищение с елегантната си визия, но и за ресторанта от световна класа. Определено шеф Андре Токев е специалист в сватбените менюта.

Стил и индивидуален подход към всеки гост - всичко това гарантира Астор Гардън Хотел - най-доброто място за уникални сватбени церемонии на българското Черноморие.

И ако искате сватба на плажа – Астор Гардън Хотел ви очаква

В този специален за вас ден, наистина заслужавате най-доброто, а Астор Гардън може да ви предложи всичко, което искате.

И тук, на първо място, идва чудесната локация – нали си мечтаете точно за сватба на плажа?

И искате да избягате от рутината на стандартната сватбена церемония…

Красивият морски пейзаж и фамозният силует на Астор Гардън  създават перфектната обстановка за сватбени ритуали и партита в лоното на природата. В бална зала „Романс“ следва продължението на романтичната сватба на плажа. Тя е отлично място за финал на сватбеното тържество. Изберете меню и се насладете на кулинарните шедьоври, приготвени с пресни продукти, за вашия сватбен ден.

Подарете си спомени  1
Подарете си спомени - Заповядайте при нас!
Подарете си спомени  2
Подарете си спомени - Оферти от нас!
Подарете си спомени  3
Подарете си спомени - незабравимо изживяване!

Елегантна и стилна сватба на плажа – планирайте всичко

Астор Гардън Хотел за този специален за вас ден, предоставя чудесни стаи с морски изглед за гостите, апартамент – супериор за младоженците, СПА процедури, възможност за организиране на ергенско или моминско парти, както и чудесна кухня, съобразена с всеки вкус. Гостите, които са поканени за сватбата на плажа, ще намерят всичко необходимо, за да отбележат стилно такова важно събитие. Затова ще се погрижи опитният персонал на хотела, който ще създаде перфектната обстановка за сватба на плажа: специално за вас! Тоест, очаквайте сватбена церемония, която е в мечтите ви.

Apropo, тук е мястото да споменем, че самият хотел е с уникални места за сватбена фотосесия: красивото арт пространство, отвън и отвътре, провокира за нестандартни снимки от сватбения ден.

Астор Гардън Хотел предлага пакет от услуги по желание на клиентите за сватбата. Например, подготовка за тържеството и организация за коктейла или сватбеното парти, украсени маси и столове, музикално оформление и други.

Доверете на професионалистите от Астор Гардън Хотел, които ще организират без проблеми всичко за тържеството.

Никога не е късно за резервации, ако планирате сватба на плажа.

Уловете мига и създайте великолепие от спомени с Астор Гардън Хотел.

 

Сватба на плажа – защо да изберем Астор Гардън Хотел
И ако искате сватба на плажа – Астор Гардън Хотел ви очаква
Елегантна и стилна сватба на плажа – планирайте всичко