Време е за романтична сватба на плажа (Наръчник за влюбени двойки)

Много влюбени мечтаят да организират стилна и романтична сватба на плажа, която да е различна от традиционната, за да имат незабравими спомени. Плажът и морето се оказват вълшебно място за осъществяване на подобна мечта. Представете си само: вълни, морски бриз, ярко слънце и вие, облени от блясъка на щастието. Но запомнете - подготовката за сватба на плажа никак не е лесна и изисква време.

Сватба на плажа – романтиката е гарантирана

Определено няма да сбъркате, ако искате да сключите брак край морето, на самия плаж.. Опитайте се за целта да изберете усамотени места, където тълпите туристи няма да ви смущават. Така вашите гости ще се чувстват специални. Можете да превърнете сватбата си на плажа в приключение за себе си и своите близки, което всички несъмнено ще запомнят.

За да организирате сватба на плажа, доверете се на агенция, която има опит в точно този вид сватби. Сватбените агенти ще ви посъветват за всичко, което ви вълнува, и ще ви предоставят няколко варианта за тържествената церемония.

Варианти за сватба на плажа: въпрос на личен избор

Всяка булка си мечтае за най-приказната сватба. В този смисъл има различни варианти за сватба на плажа. Предлагаме ви два предпочитани варианта:

  • Сватба в стил „Малката русалка“ – тематично за церемонията всичко е организирано като вълшебно морско дъно. Задължително булката ще е като русалка, а бъдещият съпруг ще има аксесоари на морския бог Нептун. Декорацията ще е от миди, камъчета и други морски атрибути, за да се създаде тематично морското дъно. И, разбира се, акцент ще е синият цвят, заедно със златистите елементи.
  • Сватба в стил „Карибски пирати“ – този вид сватба напоследък стана много популярна. В тази пиратската история, булката е отвлечена, а младоженецът трябва да я намери с помощта на знаци и накрая да се ожени за нея. Много е важно костюмите на двойката да бъдат в пиратски стил или поне с пиратски аксесоари, но в духа на сватбеното тържество.
Наръчник за влюбени двойки 1
Наръчник за влюбени двойки - оферти
Наръчник за влюбени двойки 2
Наръчник за влюбени двойки - цени
Наръчник за влюбени двойки 3
Наръчник за влюбени двойки - предложения

Естественият морски декор е важен, но обърнете внимание на детайлите при сватба на плажа

Сватба, организирана на плажа, в близост до морето, е с естествено красив декор. Но винаги можете да го подсилите с различни морски детайли като: сигнални знамена, въжета, котви, мидени черупки, морски звезди и много други. Самата зона за бракосъчетание може да не е просто арка или шатра, а мини копие на част от кораб. Или пък един прекрасен изкуствен фар, ако сватбата е вечерта,  за да осветява тържеството. Подчертаваме, важна е избраната тема за сватбата.

И не прекалявайте с цветовете. Всичко трябва да е издържано в един, максимум два цвята. Украсете столовете за събитието така, че стилово  са да са в хармония с масата за подписване. За целта използвайте само естествени тъкани, панделки, морски елементи или цветя. Красиво е на пясъка да има вази във вид на големи амфори със свежи цветя,  украсени с мидени черупки.

И да не забравим за букета на булката. Вариантите за избор на букет зависят от темата на сватбата край морето. Но правилото тук гласи: без стандартни булченски букети. Най-подходящи за сватбата на плажа са горските цветя, които са много нежни. Както и водните лилии и лотоси. Не е нужда те да бъдат обвити с много тюл и панделки. Букетът трябва да е в хармония с естествения морски декор и цялостната визия на самата церемония. 

Хотел Балнео & СПА Азалия – чудесна опция за сватба на плажа

Сватба на плажа в курортa “Св. Св. Константин и Елена” в четиризвездния Хотел Балнео & СПА Азалия е прекрасна възможност да съхраните своя незабравим ден. Там природата е забележително красива, изпълнена с романтика и усещане за безвремие.  Хотел Балнео & СПА Азалия  предлага след церемонията на плажа стилно обзаведен основен ресторант с 230 места на закрито. Но истинско изкушение за незабравимо сватбено парти предоставя откритата тераса (62 места) на хотела с прекрасна гледка към морската шир. Друга възможност да впечатлите гостите на сватбеното си тържество е ВИП салонът Синамон: елегантен интериор, дискретна атмосфера и разнообразна кухня, задоволяваща най-изтънчения вкус.

Сватба на плажа – размечтахте ли се….

 

Сватба на плажа – романтиката е гарантирана
Варианти за сватба на плажа: въпрос на личен избор
Естественият морски декор е важен, но обърнете внимание на детайлите при сватба на плажа
Хотел Балнео & СПА Азалия – чудесна опция за сватба на плажа