Хотели с конферентни зали

 

Предимствата от отсядане в хотели с конферентни зали

Съвременният бизнес свят е доста интензивен и динамичен. За да върви една фирма напред, нейните собственици, ръководство и служители трябва непрекъснато да следят случващото се на пазара, както и да поддържат контакт с всички заинтересовани страни. Понякога тези професионални ангажименти са част дори от вашата годишна ваканция. За да съчетаете двете неща по най-добрия начин, би било мъдра идея отсядането в хотели с конферентни зали. Хотели с конферентни зали, които от една страна ще ви гарантират необходимите количества комфорт, а от друга – ще направят възможно провеждането на планираните бизнес събития и срещи. Подбирането на достатъчно качествени и реномирани хотели с конферентни зали е допълнително предимство, тъй като ще ви представи по най-добрия начин пред вашите клиенти и/или бизнес партньори, заздравявайки взаимоотношенията между вас. 

Хотели с конферентни зали – защо да изберете Астор Гардън?

Астор Гардън е нов петзвезден хотел, разположен на самия бряг на морето в курорта Св. Св. Константин и Елена. Той предоставя на гостите си услуги от най-високо качество, сред прохладата на естествена зеленина и зашеметяваща морска панорама. Ето няколко основателни причини да се насочите именно към Астор Гардън, когато оглеждате оферти за хотели с конферентни зали:

Хотели с конферентни зали 1
Хотели с конферентни зали - оферти
Хотели с конферентни зали 2
Хотели с конферентни зали - Заповядайте при нас!
Хотели с конферентни зали 3
Хотели с конферентни зали - Подарете си незабравимо изживяване!

Зали с необходимия капацитет и съоръжения

Астор Гардън е сред тези хотели с конферетни зали, които са удачен избор за провеждането на всякакъв тип бизнес събития. Разполагаме с конферентна зала, в която са налице места за 200 души, както и озвучаване, осветление, интернет и мултимедия. В нея редовно се правят пресконференции, семинари, презентации, конференции и т.н. Изградена е също така бална зала с капацитет 100 души и съвременно арт обзавеждане, отговарящо на атмосферата на модерните светски събития и бизнес коктейли.

Елегантна атмосфера

Влизайки в Астор Гардън, бързо ще разберете, че той е по-различен от всички хотели с конферентни зали, които сте посещавали досега. Неговият интериор е съчетание от природните стилове и най-новите тенденции в сферата на изкуството. Всяка от 230-те стаи разполага със свой собствен облик, изграден с цел предоставяне на максимални количества уют и комфорт за гостите.

Множество развлечения

Друга характеристика, отличаваща Астор Гардън от останалите хотели с конферентни зали, са множеството възможности за развлечения. На ваше разположение в хотел Астор Гардън са ресторант Monty by Andre Tokev, в който популярният готвач редовно представя авторски ястия със сезонни продукти, както и лоби бар, гарантиращ професионално обслужване, качествени напитки и разнообразни коктейли. В и около курорта Св. Св. Константин и Елена пък се намират редица забележителности, които можете да посетите – едноименният манастир, Дворецът Евксиноград, Екопарк Варна и т.н.

 

Предимствата от отсядане в хотели с конферентни зали
Хотели с конферентни зали – защо да изберете Астор Гардън?