Астор Гардън Хотел - безспорна нова звезда в българските СПА хотели

В днешно време е трудно да се изненада изисканият турист с думата "СПА хотели". Той е посетил различни СПА хотели и е изпробвал какви ли не СПА процедури. Световно известни са СПА комплексите в австрийските и италианските Алпи, но ако искате да се отпуснете и да подобрите здравето си за един уикенд или в България, то вашата дестинация е Астор Гардън Хотел.

В последните години в България огромен интерес предизвикват СПА хотели, които съчетават в едно лукса и природосъобразния начин на живот! На пръв поглед тези две неща като че ли си противоречат, но това не е така. Доказателство за това е една от звездите в българските СПА хотели – петзвездният нов хотел Астор Гардън!

Астор Гардън Хотел - уникално местоположение – море и минерални извори

Разположен на прекрасно място в курорта „Св. св. Константин и Елена“, хотелът привлича поклонници на СПА процедурите от цял свят. Един от най-известните български черноморски курорти продължава от десетилетия да бъде истински магнит за българските и чуждестранните туристи. Комбинацията от различни СПА терапии  и разнообразните масажи, в съчетание с посещения на центъра Aquahouse Thermal Spa, който е с 14 басейна с минерална вода, превръщат Астор Гардън Хотел в една от новите звезди сред българските СПА хотели. Истинско бижу, което привлича с авангардната си архитектура и зеленина на брега на Черно море.  А резултатът от престоя в него води до пълен релакс  и незабравими спомени.

СПА център „Астор Гардън“ – време е да поглезите сетивата си

Комбинацията от уелнес процедури и съвременни съоръжения в напълно оборудвания СПА център „Астор Гардън“ са предпочитани от гостите на хотела.

Уникалните СПА терапии, базирани на използването на вино и спирулина, са с особено релаксиращ ефект.

Трудно е да се сравняват прекрасните СПА хотели в България, но в Астор Гардън Хотел ще намерите индивидуален подход, професионален екип от масажисти и квалифициран персонал, който е на разположение на гостите през целия им престой.

Но това не е всичко, което прави базата един от най-добрите СПА хотели у нас. СПА центърът разполага със сауна, парна баня, тангенторна вана. Към него има добре организирана фитнес зала, която дава възможност за ефективна тренировка и добро настроение.

Спа хотели 1
Спа Хотели - Заповядайте при нас!
Спа хотели 2
Спа Хотели - Оферти от нас!
Спа хотели 3
Спа Хотели - Подарете си незабравимо изживяване!

Защо да изберем петзвездния Астор Гардън Хотел

Славата на Астор Гардън Хотел като един от най-добрите СПА хотели в България се дължи на прекрасната симбиоза от:

  • местоположение,
  • уникална архитектура,
  • уелнес процедури в СПА центъра,
  • чудесна кухня,
  • любезен персонал.

Сетивата тук наистина са задоволени на макс.

Астор Гардън Хотел – време  за ново пътешествие

Гостите на хотела могат да възстановят тялото и ума си през 4-те сезона на годината. Това превръща Астор Гардън във всезонен СПА хотел за едно изживяване, което кара човек отново да иска да се повтори.  

Близостта на Астор Гардън Хотел до морето носи още едно предимство – чист въздух, богат на йодни пари, а това също е отлична терапия за хората от динамичния 21-ви век. Прекрасната гледка от хотела гали погледа, събужда въображението и кара човек да мечтае….за  уелнес изживявания. А те тук са ежедневно изкушение. Хотел като този превръща един от най-старите курорти в България в желана дестинация за любителите на СПА хотели.

Никога не е късно да направите резервация, за да се в потопите атмосферата, която цари в този модерен хотел: аромат на море, вкус на вино, пясък по кожата и вятър в косите…Усещане за свобода!

Астор Гардън Хотел - уникално местоположение – море и минерални извори

СПА център „Астор Гардън“ – време е да поглезите сетивата си

Защо да изберем петзвездния Астор Гардън Хотел

Астор Гардън Хотел – време за ново пътешествие