Полезни съвети при организиране на бизнес събития в хотели

Съвременните хотели с конферентни зали предоставят идеалните условия за провеждане на голямо разнообразие от бизнес събития. В това число пресконференции, презентации, семинари, бизнес коктейли и корпоративни празненства. Наличието на качествени хотелски услуги и възможност за удобно настаняване на гости, клиенти и бизнес партньори е значително предимство по отношение плавното и безпроблемно провеждане на въпросните мероприятия. Ако и вие сте се насочили към хотели с конференти зали, ето няколко полезни съвета, които ще ви помогнат в организацията на вашите събития:

 1. Определете типа и целите на събитието

  Преди да започнете да оглеждате оферти за хотели с конферентни зали, трябва да сте наясно какъв точно тип събитие имате намерение да провеждате и кои са набелязаните за постигане цели. По този начин ще можете да се ориентирате по-лесно относно залата, която ви е нужна, както и оборудването, което трябва да бъде налице в нея.   
 2. Уточнете броя на гостите

  Хубаво е достатъчно рано да се уточни поне призблизително броят на гостите, които ще присъстват. Това е от голямо значение при избора на конкретни хотели с конферентни зали. От една страна въпросните хотели с конферентни зали трябва да разполагат с достатъчно места за настаняване на гостите (особено ако става въпрос за няколкодневно събитие), а от друга – и самите конферентни зали да бъдат с нужния капацитет.
 3. Изберете подходяща локация

  Вашето бизнес събитие може да стане дори още по-ефектно и запомнящо се, ако го проведете в хотели с конферентни зали, разположени на интересни и удачни за целта локации. Морските локации например биха били чудесен избор, тъй като ще дадат възможност на гостите ви да съчетаят своите професионални ангажименти с време, прекарано в приятен отдих и релаксация край брега.
 4. Полезни съвети при организиране на бизнес събития в хотели 1
  Полезни съвети при организиране на бизнес събития в хотели - оферти
   Полезни съвети при организиране на бизнес събития в хотели 2
  Полезни съвети при организиране на бизнес събития в хотели - Заповядайте при нас!
   Полезни съвети при организиране на бизнес събития в хотели 3
  Полезни съвети при организиране на бизнес събития в хотели - незабравимо изживяване

  Хотелски услуги с високо качество

  Уверете се, че набелязаните от вас хотели с конферентни зали предлагат услуги от най-високо качество. За целта потърсете колкото се може повече информация за тях, в това число мнения и отзиви от клиенти. Хубаво е съответните хотели с конферентни зали да разполагат със съоръжения от типа на вътрешни и външни басейни, фитнес зали и места за хранене, които могат да бъдат използвани от всички гости.
 5. Направете предварително посещение

  Ако имате възможност, би била мъдра идеята да направите предварително посещение на избраните хотели с конферентни зали. Така сами ще разгледате обстановката и ще можете да прецените дали цялостната атмосфера е подходяща за вашето бизнес събитие и за гостите, които сте поканили.

Астор Гардън е нов петзвезден хотел, намиращ се в курорта Св. Св. Константин и Елена. Той спада сред тези хотели с конферентни зали, способни да предоставят всички необходими условия за идеалната организация на вашето бизнес събитие. Разполагаме с Конферентна зала Варна (капацитет 200 места), обезпечена с висок клас озвучаване, светлини, интернет и мултимедия, както и с Бална зала Romance (капацитет 100 души), идеална за провеждане на изискан коктейл или корпоративно празненство. Също така предоставяме на гостите си възможности за вкусно похапване в ресторант Monty by Andre Tokev, подлагане на релаксиращи процедури в собствения ни СПА център, както и поддържане на физическата форма в отлично оборудвана фитнес зала. И не на последно място, курортът Св. Св. Константин и Елена предлага неповторимо съчетание от златисти плажове, кристално чисти води, естествена природа и приказни пейзажи, което ще гарантира вълнуващо и запомнящо се преживяване за всички.

 

1. Определете типа и целите на събитието
2. Уточнете броя на гостите
3. Изберете подходяща локация
4. Хотелски услуги с високо качество
5. Направете предварително посещение