Health. Wellness. SPA

e9fe92a62ae66798c7426684adc43ef0c435778c.jpg

Здраве и красота чрез силата на минералната вода

Релаксиращ щрих от “Астор Гардън” за най-пълноценното Ви изживяване и възстановяване. С желание и грижа за сетивата Ви. 3 външни басейна (плувен, детски и топъл минерален басейн) и вътрешен басейна с минерална вода. Сауна, парна баня, тангенторна вана, СПА терапии и процедури. Изцяло оборудвана малка зала за ефективна тренировка и поддържане на тонус. Спокойствие и положително зареждане в зоната за релакс. Професионални масажи за изтънчен подарък към себе си.

DSC04269 - spa1.jpg

Aquahouse Thermal & Beach

За абсолютната наслада, възстановяване, профилактика и лечение на нашите гости, предлагаме и пакети, съвместно с „Aquahouse Thermal & Beach“, който е в непосредствена близост до хотела на пешеходно разстояние.

Разположен е на самия морски бряг в курорта Св. Св. Константин и Елена - на 10 минути от Варна. Разполага с 14 вътрешни и външни басейни, 25-метров плувен басейн и топъл минерален басейн, външна финландска сауна с изглед към морето, джакузи, зони за релакс и плаж.

DSC04255-Edit2.jpg

Водно царство край морето

Аquahouse Thermal & Beach следва най-новите тенденции в балнео, СПА и Wellness процедурите, за да може целогодишно гостите да се насладят на пълен релакс в четирите зони с различни възможности за почивка, рехабилитация, плаж и забавления и то на морето.

Комплексът е дестинация за балнеология, балнеопрофилактика, СПА, Wellness, спорт, грижа за здравето, красотата, младостта и добрата кондиция. Минералната вода в комплекса е с доказани лечебни свойства благодарение на високата си минерализация.

Информация за СПА услугите

  • За Астор Гардън - телефон: +359 52 817 717

  • За Aquahouse Thermal & Beach - Уебсайт